Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P19: Förlust mot IFK Norrköping

ÖSK mötte och förlorade P19-matchen i går kväll mot IFK Norrköping. Utan att veta något om saken skulle man väl ändå kunna gissa, att det var det lag som hade mest att spela för som vann. ÖSK P19 har ju redan kvalificerat sig för A-slutspel medan IFK Norrköping ligger under det slutspelsstrecket, men fortfarande har en viss möjlighet att ta en av de fem platserna.

Spelar slutplaceringen någon roll. Svårt att säga – men ofta brukar det vara så att de bäst placerade lagen får en hemmamatch mer vid ojämnt antal lag i serien. Så en vinst mot AIK i den sista omgången är förmodligen bra.

Matchfakta.
05. 0-1 Liam Olausson
11. 1-1 Noel Milleskog
16. 1-2 Liam Olausson
24. 1-3 David Burubwa
36. 2-3 Joel Andersson Segerlind (straff)
39. 2-4 Emanuel Chabo
53. 3-4 Noel Milleskog
62. 3-5 Liam Olausson (straff)
65. Varning IFK N. Nils Akai Rosell
74. Varning Alexander Falkenström

Startade gjorde: Gustav Leijon, Oscar Windahl, Joel Andersson Segerlind, Viktor Hallin, Dino Salcinovic, Mohammed Wahap, Olle Brorsson, Jacob Lackell, Alexander Bahar, Anton Ingves (k) och Noel Milleskog
Avbytare: Adam Dorian Nikola, Alexander Falkenström, Ali Reza Rezaei, David Sahakyan, Samet Burgaj (mv) och Aklam Muteb

En match återstår innan det blir dags för A-slutspel.
2020-10-03 14:00 AIK – Örebro SK FK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *