Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P17: Förlust i målrik match

P17-lagets fina höstform fick sig en törn då de igår på hemmaplan mötte Helsingborgs IF. Efter en händelserik match kunde gästerna anträda den långa hemfärden med tre nyskördade poäng i trunken.

Värt att notera är dock att resultaten på det hela taget gått ÖSKs väg under de senaste två omgångarna. Laget som ett tag såg ut att riskera att hamn i nedflyttningsserien hade vid vinst igår till och med kunna kvalificera sig för A-slutspelet. Den möjligheten finns fortfarande, men den usla målskillnaden gör dock att chanserna är små att de skall lyckas.

På sätt och vis förmodligen lika bra det. Att komma med i ett A-slutspel som ett av de svagare lagen brukar inte ge så mycket mer än ett antal demoraliserande förluster. Bättre då att möta jämnare motstånd i B-slutspelet. (Inbillar jag mig).

Matchfakta från en svängig match,
01. 1-0 Robin Damström
11. Varning HIF Ervin Gigovic
29. Varning William Kuyumcu
37. 1-1 Lukas Kjellnäs
40. Varning Emanuel Hannason
59. 2-1 Alexander Lindgren
61. 2-2 Anton Nilsson
72. 2-3 Benjamin Örn
76. Varning HIF Lukas Kjellnäs
80. 3-3 Filip Lundqvist (straff)
86. 3-4 Anton Nilsson

De 11 som startade: Theo Eriksson (mv), Elias Adamsson Elving, Robin Damström, William Kuyumcu, Adi Fisic, Amin Gorgol, Charlie Ring, Emanuel Hannason, Filip Lundqvist, David Kanto (k) och Alexander Lindgren.
Avbytare: Emil Blomberg (mv), Mahmoud Madadi, Gabriel Rasimovic, Malte Åkerlund Wolfbrandt, Danny Derbas och Jamie Bichis.

Två matcher återstår nu i grundserien.
2020-09-27 13:00 Örebro SK FK – IFK Göteborg
2020-10-04 14:00 Malmö FF – Örebro SK FK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.