Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder herr: Förlust mot serieledarna

ÖSK Söders herrar tog igår emot IFK Hallsberg på GPP IP. Motståndarna säkrade i och med segern uppflyttningen till div 4 nästa år och hade väl en del att spela för, även om avancemanget i praktiken redan var klart före matchen.

Söder med en rätt uttunnad trupp kom till match med bara tre avbytare och fick programenligt se sig besegrade. Söders mål gjordes ”som vanligt” av Ibrahima Diagne – hans tolfte det här året. Faktiskt hälften av alla mål som Söder gjort, och då har han ändå inte slagit några straffar. Hur skulle det här året ha gått utom honom i laget?

Matchfakta.
13. 0-1 Gabriel Nyström
26. 0-2 Martin Eriksson
27. Varning Davide Bracaglia
39. Varning Hallsberg Tom Gunnarsson
42. 1-2 Ibrahima Diagne
74. Varning Gustav Edqvist
75. 1-3 Tom Gunnarsson

Matchtrupp: Davide Bracaglia, Marcus Laini Bovellan, Anton Landenmark, Daniel Vosoghi, Viktor Lindqvist, James El Sangary, Solomon Babyesiza, Alexander Lienius, Gustav Edqvist, Ibrahima Diagne, Niclas Anttonen (k), Samuel Ouattara, Fredrik Lundgren och i målet Andreas Lundgren.

Två matcher återstår av säsongen. Två matcher som laget nog borde kunna vinna. Även om mötet i den sista omgången mot Lillkyrka som spelar med kniven mot strupen och ryggen mot nedflyttningsstrecket nog kan bli knivigt.

2020-09-26 15:00 Sköllersta IF – Örebro SK Söder
2020-10-04 15:00 Örebro SK Söder – Lillkyrka IF

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.