Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P19: Oavgjort mot serieledarna

ÖSK-akdemins P19-lag svarade för en riktigt bra insats igår. Serieledarna från Djurgården besökte Behrn Arena och fick finna sig i att lämna Örebro med endast en poäng i resultatkolumnen. Djurgården är hittills obesegrade och kom till Örebro med endast en oavgjord match – nu är det dubbelt så många.

ÖSKs målsättning är i första hand att nå A-slutspelet. Till detta kvalificerar sig de fem bästa lagen. Brommapojkarna skulle i princip kunna ta den sista platsen. Men för att de skall klara det måste de vinna samtliga återstående matcher och hämta igen ett målskillnadsunderskott på 15. I och för sig möjligt eftersom ÖSK samtidigt måste förlora sina matcher med en sämre målskillnad som följd. Säkrast för ÖSK är det alltså att ta poäng från Norrköping i nästa match.

Matchfakta.
30. 0-1 Kofi Fosuhene Asare
44. 1-1 Joel Andersson Segerlind
51. 2-1 Alexander Falkenström
65. 2-2 Kofi Fosuhene Asare
73. Varning Joel Rigö
77. Varning Djurgården Anthonio Sanjairag

ÖSK startade med: Gustav Leijon (mv), Oscar Windahl, Joel Andersson Segerlind, Viktor Hallin, Mohammed Wahap, Alexander Falkenström, Joel Rigö, Niclas Bergmark, Olle Brorsson, Alexander Bahar och Anton Ingves (k)
Avbytare: Adam Dorian Nikola, Dino Salcinovic, Samet Burgaj (mv), Noel Milleskog, Aklam Mutebi och Jonathan Johnsson.

Två matcher återstår nu innan slutspelet börjar.
2020-09-25 19:00 Örebro SK FK – IFK Norrköping FK
2020-10-03 14:00 AIK – Örebro SK FK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.