Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P16: Med ett tack till Degerfors

ÖSK P16 har nog ett skäl att skicka ett tack till Degerfors. Länskollegerna hämtade nämligen upp ett 0-2 underläge på bortaplan och spelade oavgjort 2-2 mot Djurgården. Resultatet innebar att ÖSK kunde säkra den tredjeplats som innebär ett garanterat avancemang till ålderklassens A-slutspel. Djurgården på fjärdeplatsen kan i och för sig även de ta sig dit eftersom de fyra bästa fyrorna av de sex går vidare dit. Men ändå – säker är säker.

Dagens match på Behrn Arena hade lite av seriefinal över sig.ÖSK och motståndarna från Värmdö kom till den sista omgången som serieetta och -tvåa. Tyvärr blev det gästerna som fick med sig de tre poängen efter det att hemmalaget fått en spelare utvisad i början av den andra halvleken vid ställningen 0-0.

Starkt gjort hur som helst att ta sig till A-slutspelet. Något man knappast kunde ana efter en hel del problem i Ligacupen.

Matchfakta.
22. Varning Charlie Swartling
39. Varning Arvid Lundkvist
48. Varning Arvid Lundkvist
48. Utvisning Arvid Lundkvist
75. 0-1 Sixten Segerberg
79. Varning William Jansson Eriksson
79. 0-2 Douglas Dahlström (straff)
79. Varning Värmdö Gustav Folke
85. 1-2 William Jansson Eriksson
90. 1-3 Douglas Dahlström

De 11 som startade: Noah Svensson (mv), Simon Ekberg, Josef Keyrouz (k), Filip Ivarsson, Danny Derbas, Charlie Swartling, Kevin Westlind, Adam Kjell, Arvid Lundkvist, William Jansson Eriksson och Malte Åkerlund Wolfbrandt
Ersättare: Nathan Hernandez Öhrn, Elia Holm, William Fredriksson, Elias Rigö, Victor Andersson, David Eriksson Bergmark och Hannes Beijer (mv).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.