Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svenska Cupen: Andra omgången av Svenska Cupen lottad

Idag har andra omgången av Svenska Cupen lottats. Det är då lagen från Allsvenskan och Superettan går in i Cupen för att möta de lag som överlevt den första omgången. För ÖSKs del innebär lottningen att det blir en resa till Stockholms södra förorter. Motståndarna IFK Haninge håller en hyfsad div 1-nivå. I den första omgången besegrade ÖSKs kommande motståndare Enköpings SK med 3-2 efter förlängning.

En rätt behaglig motståndare skulle jag tro med en bortamatchresa som inte innebär några större logistiska utmaningar.

Cupmatcherna skall spelas den 30 september eller 1 oktober. För ÖSKs del gäller att de möter Sirius lördagen den 26 september och har sedan Elfsborg hemma en vecka senare den 3 oktober.


För de andra två lagen från Örebrodistriktet väntar hemmamatcher. Karlslund får storfrämmande i och med att AIK kommer hit för att möta dem. För BK Forwards del kommer Superettans överraskningslag Akropolis att stå för motståndet. Tråkigt för Karlslund med publikbegränsningarna. De borde annars ha kunnat få en hel del publik på sin cupmatch.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.