Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2020: Blir det Deniz Hümmet?

200213 Elfsborgs Deniz Hümmet poserar för ett porträtt den 13 februari 2020 i Borås.
Foto: IF Elfsborg


Enligt Borås Tidning kan det bli Elfsborgs undanskuffade anfallare Deniz Hümmet som blir ÖSKs sommarlån. Enligt tidningen är klubbarna överens, men det är oklart om spelaren tycker att det är en bra idé.

Med tanke på att Hümmet i år knappt får någon speltid alls hos Elfsborg så borde han väl se några månader i Örebro som en möjlighet att komma igång igen. Hümmet har ett kontrakt fram till och med år 2022 med Boråsklubben som förmodligen inte har något emot att låta honom lämna om de anser att han inte passar in i deras nuvarande lagbygge.

Vad jag har sett av honom tidigare har väl varit rätt positivt. Det verkar vara en rörlig och teknisk spelare med förmågan att både kombinationsspela med sina lagkamrater och att själv ta avslut. Inte helt olik Agon Mehmeti har jag tyckt.

NA: Uppgifter: ÖSK:s anfallslösning – nära värva från konkurrenten
NA: Därför har succén uteblivit – expertens syn på ÖSK-ryktade spelaren
190117. IF Elfsborg: IF Elfsborg värvar Deniz Hümmet

Spelarstatistik från Soccerway.com.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *