Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

DM: ÖSK till Östansjö i början av september

ÖSKs kvartsfinal i Myresjöhus cup (senior-DM) mot Östansjö har nu fått lite fastare former. Matchen kommer att spelas den 2 september på Bäcksjövallen.

Kvartsfinalen ligger inplanerad under årets första landslagsuppehåll. Då har ÖSK just klarat av sin hemmamatch mot IFK Norrköping (30 augusti). Exakt när nästkommande allsvenska match (MFF hemma) kommer att spelas är inte fastlagt än, eftersom det exakta spelschemat efter uppehållet inte är fastlagt än. Men det kommer att bli den 10 september eller däromkring. Det mesta lutar alltså mot att ÖSK kommer att komma till Östansjö med ett rätt starkt lag som har en typisk U21-karaktär.

Östansjö hittar man i år i div 6. Till kvartsfinalen har de kvalificerat sig genom att först i ett riktigt lokalderby besegra Vretstorp (div 3) med 8-7 och sedan FK Bosna (div 4) med 6-4. Båda de matcherna fick lov att avgöras genom straffsparksläggning efter oavgjorda resultat vid full tid. Lite trist för dem om det nu visar sig att matchen mot ÖSK måste spelas utan publik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *