Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2020: ÖSK söker förstärkning

Lite drygt en vecka återstår av sommarens transferfönster, som stänger tisdagen den 25 augusti. ÖSK är av allt att döma inte klara med sommarens transaktioner och då tänker jag inte på Isaac Boye som blivit hemskickad av Ljungskile SK.

Klubbledningar och sportchefer brukar normalt vara rätt återhållsamma i sina kommentarer innan en övergång är klar och allt påskrivet och färdigt. Innan man kommit så långt brukar man nöja sig med att säga att man håller ett öga på marknaden ifall det skulle dyka upp något intressant. Vilket det som bekant sällan gör.

Därför är det väl inte utan att man får intrycket att något mycket väl kan vara på gång den här gången. Viljeyttringarna från ÖSKs sida talar definitivt om att man är öppen för en påfyllning i spelartruppen.

1. I det utskick som ÖSK häromdagen sände till sina medlemmar och årskortsinnehavare är man rätt öppen med att man söker ytterligare en spelare. ”Vi tittar på möjligheten att stärka truppen med ytterligare en spelare under det pågående transferfönstret, skriver klubben.

2. I en intervju med Elias Tinfors på Svenska Fans är Axel Kjäll öppen med att det kan bli rörelser åt båda hållen innan fönstret stänger.

Kjäll: Om vi ska ta in något ska vi ta in spelare som ger spets och gör laget bättre än vad det är idag. Spelarna behöver känna att det är en konkurrenssituation och att det krävs att man presterar för att få spela. Förstärker vi konkurrensen handlar det inte om att nuvarande spelare inte har gjort det bra utan snarare om att vi vill fortsätta hålla dem på tårna.

och på frågan beträffande eventuella spelaravgångar.
Det är svårt att säga, men det har under en period funnits intresse för några av våra spelare. Det kan dels röra sig om spelare som fått spela väldigt mycket och som kan vara intressanta för andra klubbar. Sedan kan det vara en del spelare som fått lite mindre speltid och som kan vara i behov av att få spela mer. Alla klubbar är inne i en liknande fas som oss då vi är i ett läge där trupperna ses över.

Svartvitt: Efter besvikelsen mot Djurgården: ”Jag blir inte överraskad om det både kommer in en spelare och någon lämnar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.