Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK (Söder) Dam: Norrköping i Svenska Cupen

Lottningen eller vad man nu skall kalla det i damernas andra omgång i Svenska Cupen är nu klar. Så värst mycket lottande är det nog inte fråga om eftersom matcherna arrangeras geografiskt för att lagen inte skall behöva resa för långt. För ÖSKs del innebär det att det blir en resa till hemmaplanen GPP IP för att där möta Norrköpings kamratlag. Matchen skall vara spelad senast den 9 september.

Lite trist måhända att få en motståndare som spelar i samma serie. Intressant ändå eftersom cupmatchen väl på sätt och vis blir en generalrepetition inför seriemötet i Norrköping den 19 september. I dagsläget med blott tre omgångar spelade blir det seriens etta (Norrköping) och tvåa (ÖSK) som då möts.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *