Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Rigbäck tränare på Rikslägret för F15

Andreas Rigbäck


ÖSK (Söder) Dam skriver idag, att deras målvakts- och assisterande tränare Andreas Rigbäck har fått förtroende att medverka som tränare vid Rikslägret för flickor födda 2005, som börjat idag. (Rikslägret anordnas eftersom vad som tidigare hette Elitlägret och som arrangerades i Halmstad i år fick ställas in på grund av COVID-19).

Rikslägret är en antalsmässigt väldigt stor sammandragning med 126 deltagande spelare. Örebrodistriktet representeras av Selma Rajakangas och Elin Ekmark från Adolfsberg samt Line Hammarlund och Alma Lerjeryd från Sturehov. Tyvärr är det inga spelare från ÖSK Ungdom/Söder som tagits ut till detta läger.

Andreas uppgift är att tillsammans med ytterligare två tränare ta ansvaret för spelartrupp nr 2.

ÖSK (Söder) Dam: Rigbäck till landslaget

SvFF: Spelarförteckning Riksläger 2020 ‐ F05

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.