Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK (Söder) Dam: Målvakt från BP

ÖSK Söder meddelade igår, att de tagit in en ny målvakt i truppen. Rebecka Ayranci Dahlberg kommer till Örebro från Stockholm och Brommapojkarna för att plugga kemi på universitetet och spela fotboll med ÖSKs damlag.

Säkert välkommet för damlaget som haft lite väl tunt på målvaktssidan under senare år. Dvs bra målvakter, men utan några egentliga ersättare i spelartrupperna. Dahlberg har tillhört BP:s elitettantrupp, men spelat med div 3-klubben Mariebergs SK hemmahörande på Kungsholmen sedan förra hösten.

Dahlberg kommer att vara spelklar från den 1:a augusti, men inte tillgänglig innan hon fixat boende i Örebro. Men eftersom de flesta bortamatcherna spelas i Stockholm (med omgivningar) kan hon väl vara med på dessa i alla fall.

ÖSK Söder Dam: Vi stärker upp truppen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.