Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P19: ÖSK-vinst i Täby

Ett starkt ÖSK-lag tog sin tredje raka vinst i kvällens bortamatch mot IK Frej i P19-Allsvenskan. Laget såg att vara på väg att gå mot en säker seger efter att ha gjort 3-0 efter en dryg timmes spel. Men hemmalaget reducerade två gånger om, vilket gav en oviss avslutning av mötet.

Hur bra eller dåliga är Frej kan man fråga sig efter vinsten. Inte så dåliga som tabellplaceringen indikerar skulle jag tro. Innan de mötte ÖSK spelade de först 4-4 mot AIK och fick sedan se sig besegrade av Djurgården med 1-0.

Matchfakta.
05. 0-1 Dino Salcinovic
19. 0-2 Anton Ingves
47. Varning Nadir Ayeva
61. Varning Frej Alf Selvén
63. 0-3 Nadir Ayeva
76. 1-3 Jonas Wallstenius
78. 2-3 Simon Miedinger (straff)
79. Varning Frej Carl Granat
81. Varning Anton Ingves
93. Varning Frej Simon Miedinger
93. Varning Noel Milleskog

För ÖSK startade: Gustav Leijon (mv), Hussein Ali, Niclas Bergmark, Dennis Collander, Alexander Falkenström, Joel Rigö, Dino Salcinovic, Anton Ingves (k), Nadir Ayeva, Helmer Andersson och Noel Milleskog.
På bänken satt: Adam Dorian Nikola, Herman Ragnarsson, Alexander Bahar, Samet Burgaj (mv), Aklam Mutebi och Jonathan Johnsson.

Därmed skulle vårsäsongen vara avklarad för P19 med en planerad återstart i början av augusti. Jag har dock en känsla av att många av de här spelarna lär återkomma i DM-matchen mot Hovsta om denna schemaläggs före semestrarna.

1 kommentar – kommentera

Magnus

ÖSK:s starkaste P19-startelva någonsin?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.