Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Lokal fotboll

ÖLFF har ännu inte skrivit något på sin webbplats om vad som gäller för den lokala fotbollen efter det att FHM släppt seniorfotbollen fri igen.

Egentligen är det inte någon större brådska med informationen. De lokala seniorserierna som ÖLFF rår över kommer ju att spelas som enkelserier med start i början av augusti.

Juli månad är det normalt sommar- och semesteruppehåll för den lokala fotbollen och det kommer nog inte att spelas så värst mycket seniorfotboll innan dess förutom någon eller några träningsmatcher för att lagen skall hitta någon antydan till form innan serierna börjat.

För ÖSK Söders herrar är den första seriematchen inplanerad till den 3 augusti då de reser till Grythyttan. ÖSKs damer (som än så länge heter ÖSK Söder) har ett andralag i spel i div 3. De har sin första seriematch inplanerad till den 10:e augusti i form av en bortamatch mot Västeråslaget Gideonsberg.

Spel före semesteruppehållet kan det möjligen bli i distriktscuperna. ÖSK Söders herrar har en match mot Adolfsberg inplanerad den 8:e juni. Då kan den ju inte spelas, men det är möjligt att man tar den veckan därpå om båda lagen känner sig redo. Att mjuka upp med en DM-match som iofs. inte betyder så mycket kan ju vara ett bra sätt att komma igång. Det lär finnas en hel del spelsugna spelare i lagen.

ÖSKs damer har en DM-match som skall spelas mot IFK Hallsberg. Den match är inlagd den 14 juni med avsparkstiden 00:00. Vilket väl bör betyda att det inte finns något skarpt datum för den matchen än.

NA: Beskedet om länsfotbollen – fritt fram från den 14 juni

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.