Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin: Filip Ivarsson ansluter från Katrineholm

Katrineholms-Kuriren skriver om Filip Ivarsson, som i höst kommer att ansluta till ÖSK-akademins P16-trupp. ÖSKs intresse väcktes efter det att man sett honom i Södermanlands distriktslag på det som inte längre får kallas Elitlägret.

Filip har nu blivit antagen till NIU-programmet och kommer att flytta till Örebro till hösten för skola och elitfotbollsträning. Konkurrens om talangen verkar ÖSK ha haft från både Hammarby och IFK Norrköping.

Filip, som är född 2004 och alltså blir 16 i år spelade A-lagsfoboll med KSK redan förra året. Visserligen ”bara” i div 4, men ändå väldigt starkt av en 15-åring att ta plats i ett A-lag som spelar på den nivån.

Katrineholmskuriren: Filip vill ta nästa steg – i Örebro
Katrineholms SK: Svenska Fotbollförbundet kallar Filip Ivarsson och Melker Vogt till Bosön (video)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.