Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2020: Jake Larsson förlänger med 2 år

ÖSK meddelar nu på eftermiddagen (eller om det skall kallas tidig kväll), att man kommit överens med Jake Larsson om en tvåårig kontraktsförlängning. Larssons hittillsvarande kontrakt sträckte sig fram till och med år 2021. I och med förlängningen blir han den förste spelare i A-truppen som har kontrakt även för år 2023.

Larsson halkade väl mer eller mindre in i truppen på ett bananskal efter att ha provtränat med ÖSK inför förra årets säsong. Med tanke på omständigheterna var kontraktet nog inte speciellt förmånligt, så det finns väl anledning att anta att förlängningen även innebär en ordentlig löneförhöjning både för de två åren som är kvar från det gamla kontraktet och för de två nya år som nu tillkommer.

ÖSKs planerar säkert fortfarande att sälja honom och med det nya betydligt längre kontraktet behöver man inte känna sig onödigt stressade att till varje pris få en affär till stånd under det här året. Dessutom lär man kunna begära ett högre pris med tanke på att han har så pass många år kvar på sitt kontrakt (Transfermarknaden brukar fungera så).

ÖSK: Jake Larsson förlänger med ÖSK
NA: Jake Larsson förlänger med ÖSK
NA: Drömmen är inte att Jake stannar – Fredrik Carlsson efter efterlängtade ÖSK-nyheten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.