Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P17: Fotbollsmatch eller slagsmål?

ÖSK P17 besökte idag Stockholms norra utmarker eller Täby för att vara mer exakt. Där mötte de IK Frej i en avslutande ligacupsmatch i vilken inget av lagen egentligen hade så värst mycket att spela för. Det verkar ändå inte ha varit någon vänskapskaraktär över matchen. Tvärt om gick det av allt att döma och som det brukar heta rätt hett till.

Domarrapporten hänger tyvärr inte riktigt ihop. Det saknas ett Frejmål etc, ett straffmål på övertid redovisas först så jag kopierar in rapporten i sin helhet. Det kan ju även vara så att matchen faktiskt slutade oavgjord. I så fall skall straffar i den här turneringen läggas efter att matchen avslutats. Sedan kan domaren möjligen ha misslyckats med inrapporteringen och tagit med även straffsparksläggningen i matchresultatet. Men vad vet jag – jag har dock sett den typen av misstag tidigare.

Det är väl bäst att lägga till, att man ju aldrig riktigt vet så här på avstånd vad som verkligen hände. Ibland kan ju en domare tappa matchen, det kan bli väldigt mycket prestige mellan spelare och domare som statuerar exempel mot ifrågasättande spelare etc. Många kort blev det hur som helst.

ÖSKs matchtrupp: Theo Eriksson (mv), Emil Blomberg (mv), Alfie Göransson, Mahmoud Madadi, Elias Adamsson Elving, Robin Damström, Adi Fisic, Amin Gorgol, Charlie Ring, Adam Burman, Emanuel Hannason, Elton Vallberg, Filip Lundqvist, Christian Kaya, Jesper Pettersson och Benjamin Eriksson Ringström.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.