Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK (Söder) Dam: Äntligen försäsongspremiär

Det har tagit sin rundliga tid att komma igång med försäsongens träningsmatcher för ÖSK Söders damer. Förmodligen, gissar jag, har detta haft en del att göra med den futsal som stört utomhussäsongsförberedelserna. Eller något åt det hållet. Men nu har de ändå kommit så långt. Futsalen är bortstädad ur kalendern och spelarna kan koncentrera sig på det som sker utomhus.

I morgon (som är en lördag) åker Söders damer söderut, men stannar redan i Hallsberg för att möta det nyuppflyttade div 1-laget. Till att börja med var det meningen att de här två lagen skulle dela serietillhörighet, men så blev det inte efter att något lag hoppat av och seriesammansättningen fick revideras.

Till matchen har Söder kallat följande matchtrupp som för ovanlighetens skull innehåller 18 spelare trots att jag faktiskt saknar några namn som borde vara med. Å andra sidan är det gott om nyförvörv och uppflyttade juniorer i truppen.

Matchtrupp: Lisa Davidsson (mv), Ebba Lundqvist, Elin Sjösten, Ebba Cabander, Elin Lindström, Agnes Andersson, Moa Arlebo, Matilda Wennberg, Mathilda Olaisson, Anna Meijer, Amanda Nordenby, Olivia Puhls, Michaela Törnqvist, Eila Wennerholm, Anna Sandberg, Antonia Jalkinger, Cornelia Karlsson och Stina Mannfolk (mv).

Matchen spelas på Allévallens konstgräs i Hallsberg och börjar kl. 14:00.

ÖSK Söder Dam: Matchpremiär


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.