Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK-podd: Gamla Fina Örebro


Erik Wärlegård är en av initiativtagarna (eller möjligen initiativtagaren) till ÖSK-podden Gamla Fina Örebro. Erik som nu har kapat banden med ÖSK Elitfotboll eller om det är ÖSK Elitfotboll som kapat banden med Erik är jag inte riktigt klar över. Men han presenterar i alla fall sin podd på följande sätt:

Crowdfundad och oberoende ÖSK-podd av Gamla Fina Örebro.
Är du som oss? Sugen på mer ÖSK? Saknar samtal om ÖSK där folk säger som det är. Eller hur det borde vara. Där klubbkärlek och kritik kan framföras utan censur. Där supportrar får chansen att ventilera Örebro Sportklubb. På riktigt. Då ska du bli en patron till GFÖ-podden. Initiativtagare är Erik Wärlegård och supportergruppen Gamla Fina Örebro. Målet är att släppa två avsnitt i månaden. Pengarna går till utrustning, omkostnader och kanske ett glas rött till gästerna.

Podden finansieras genom gör-det-själv-mediasajten Patreon, men jag har en känsla av att Erik och GFÖ ännu inte riktigt bestämt sig för hur man kommer att hantera innehållet. Patreon fungerar ju normalt på så sätt att det är bara de som betalar som får tillgång till (allt) material på sajten. Ofta med någon slags uppgradering beroende på hur stort bidraget är.

När det gäller GFÖ-podden är så gott som allt material tillgängligt även för de som inte prenumererar på podden. Fast det kan ju ändra sig när man hunnit bli varmare i kläderna (eller munnarna). I uppstartsfasen är det kanske bäst att inte stänga in för mycket av materialet bakom en betalvägg.

Hur mycket man vill betala – om man nu vill betala – bestämmer man själv. Allt från 1 USD per månad ger tillgång till rubbet. (Dollar därför att Patreon är baserat i USA). Dessutom binder man sig inte för någon viss period. Man kan hoppa på och hoppa av när det passar en bäst.

Sedan Gamla Trä podden lades ner förra året har det inte funnits någon oberoende ÖSK-podd, så den här nykomlingen hälsas välkommen med en förhoppning om många framgångsrika år.

GFÖ-podden Gamla Fina Örebro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.