Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P16: Storförlust i Kungsängen

ÖSK P16 mötte idag Brommapojkarna i Ligacupen. Matchen spelades av någon anledning inte på Grimsta IP utan i Kungsängen. ÖSK verkar ha fått en ordentlig fotbollslektion i första halvlek eftersom BP vann denna med 7-1. Den andra vann sedan ÖSK med 1-0. Slutresultatet blev alltså 7-2 till hemmalaget. Förklara det den som kan.

Nu har jag en del av förklaringen efter att ha talat med Pontus Björkman. Det blåste mycket starkt i planens längdriktning och BP startade med vinden i ryggen. ÖSKs spelare hade nog alltför stor respekt för sina mer namnkunniga motståndare. Tre självmål och ett straffmål hjälpte givetvis inte saken. ÖSKs lag är dessutom nykomponerat med många nya spelare från andra klubbar. De är inte intrimmade än.

Matchfakta.
04. 1-0 Oscar Billstam
23. 2-0 Leonard Kleist (straff)
24. 3-0 Självmål
26. 4-0 Charlie Fredriksson
31. 5-0 Självmål
35. 5-1 Gustav Attås
40. 6-1 Självmål
42. 7-1 Situ Situ Cornelio
77. 7-2 Malte Nordvall
81. Varning Katada Beharic

De 11 som startade: Nathan Hernandez Öhrn, Jamie Bichis, Josef Keyrouz, Adam Kjell, Malte Nordvall (k), William Fredriksson, Charlie Swartling, Kevin Westlind, Max Sohlberg, Gustav Attås, William Jansson Eriksson och Hannes Beijer (mv)
Avbytare: Noah Svensson (mv), William Rajkovic Svedlund, Danny Derbas, David Eriksson Bergmark och Katada Beharic.

För ÖSKs del återstår nu bara en match mot Västerås SK.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.