Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK (Söder) Dam förstärker igen

ÖSK Söder Dam välkomnade igår två nya medlemmar till klubbens A-trupp. Det är Ebba Lundkvist som väl så att säga kommer tillbaka till Söder, som hon redan tidigare representerat. Hon kommer till Söder från KIF Örebro F19 tillsammans med Elin Sjösten.

Att spelare går från KIF Örebro F19 till ÖSK Söder är inte helt ovanligt. Oftast rör det sig väl om spelare som känner att de inte har chansen att slå sig in i KIF Örebros A-lagstrupp, men som ändå vill fortsätta att spela fotboll på en hyfsat bra nivå. I år med den kommande satsning i ÖSK Fotbolls regi har det här klubbytet givetvis blivit ännu intressantare.

Till Söder är Ebba och Elin välkomna. Det rör sig om två duktiga och välutbildade spelare, som säkert kommer att ta plats i säsongens kommande startelvor.

ÖSK Söder Dam för närmare presentation av de två nyförvärven: Välkomna Elin och Ebba

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.