Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: ÖSK möter Karlslund i morgon (som är en tidsdag)

ÖSK har i all tysthet smugit in en U21-match i träningsprogrammet. I morgon möter de Karlslunds IF (A-laget förmodar jag) i en match på Behrn Arena som börjar kl. 18:30.

Eftersom stora delar av matchtiden i Marbella gick åt till att låta disparata lagdelar och spelare bekanta sig med varandra blev det inte mycket tid över för de spelare som inte ingår i förstavalet. På lördag möter ÖSK Degerfors i den sista träningsmatchen innan Svenska Cupen drar igång. Så inte heller då lär spelarna 12-25 få speciellt mycket speltid.

Så det passar rätt bra att lägga in den här matchen. Motståndarna från Karlslund träningsspelade i helgen mot Motala AIF och fick stryk med hela 4-1. Men i den matchen valde KIF att spela med två helt olika laguppställningar i de två halvlekarna. Så deras A-uppsättning är nog rätt så utvilade då de möter ÖSK i morgon.

Ett underbetyg till ÖSK som inte informerat om den här matchen på webbplatsen. Det finns nog en hel del supportrar som kan vara intresserade av att se den här typen av matcher.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.