Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Herr: Div 5 programmet klart

ÖLFF har idag lagt ut seriesammansättning och spelprogrammen för de lokala div 4, -5 och -6-serierna. Intressantast är givetvis div 5 eftersom det är där som ÖSK Söder skall försöka hålla sig kvar.

Seriesammansättningen ser ut på följande sätt det här året.

Som vanligt har det varit en rätt stor omsättning på lagen i serien. Det är många lag som går upp resp. åker ur femman. Jämfört med förra året har följande skett:

SMÅ och Hidingsta lämnar serien genom takluckan för att testa om de klarar av spel i div 4. Det är väl tveksamt om de inte förstärker sina resp. trupper ordentligt.

Ner från div 4 återvänder IFK Lindesberg och Kumla BK. Samt Grythyttan som åkte ur trean och alltså skulle ha spelat i fyran. Men som själva flyttade ner sig ytterligare ett snäpp. Vilket i sin tur räddade kvar kvalvinnaren Lillån i div 4.

Ner från div 5 genom golvluckan försvann Ervalla, Axberg och Laxå. Upp genom densamma kom FK Örebro och Lekeberg.

Serien har av allt att döma till att börja med fått torsdagarna som speldag. Den första omgången skall spelas den 9 april som är årets skärtorsdag. ÖSK Söder har fått hemmamatch i den första omgången och tar emot dubbelnedflyttade Grythyttan.


Bonus: Divisionerna 4 och 6.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.