Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK (Söder) Dam: Elin Lindström ansluter till klubben

ÖSK (Söder) Dam skriver, att Elin Lindström ansluter till klubben. Elin, som kom till Örebro tillsammans med sin pojkvän Albin Granlund, spelade år 2018 för Rynninge IK. Där vann hon med sina 11 mål (tillsammans med Moa Arlebo) skytteligan i det lag som med en poängs marginal tvingades lämna div 1. Förra året hade hon ”mammaledigt” och tar nu alltså upp fotbollen igen.

Att få in rutinerade Lindström, som har spelat med Åland United i finska högstaligan och för Hovås Billdal i Elitettan, kommer säkert att stärka laget inför den kommande div 1-säsongen. Bra också att hon är lite ”äldre” (blir snart 26 år) för ett lag i vilket det säkert kommer att spela många yngre talanger från ÖSK Ungdoms talangfabrik.

ÖSK (Söder) Dam: Välkommen Elin Lindström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.