Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2020: Senaste Jake-ryktet kommer från Bulgarien

Blir det tredje gången gillt? Två italienska klubbar har redan ryktats om att vara intresserade av att hämta in Jake Larsson genom vinterfönstret. Nu får de sällskap i ryktesfloden av en bulgarisk. Aftonbladet skriver idag – eller för att använda deras egen rubriksättning AVSLÖJAR – att den bulgariska storklubben Ludogorets skall vara intresserade.

Sportbladet refererar till välinformerade informationer från Bulgarien.

Eftersom vinterfönstermånaden januari snart är slut borde det vara bråttom att få en affär till stånd. Ifall det fortfarande finns något intresse från Italien är det onekligen så. Men inte för Bulgarien. Det bulgariska transferfönstret är nämligen öppet först under februari månad.

Aftonbladet: AVSLÖJAR: Bulgariska storlaget jagar Jake Larsson

Wikipedia: PFC Ludogorets Razgrad

Ludgorets är ju ett sådant där namn som skymtar förbi ibland i de europeiska cupernas resultatsammanställning. Jag har alltid trott att det var ett lag från Vitryssland, men nu vet jag (och kanske även ni) bättre.

Hur som helst med det. Jag tycker inte att det här ryktet verkar speciellt trovärdigt. Om den bulgariska klubben, som deltagit i europacupsspel under ett antal år och som har en miljardär som ägare, verkligen är ute efter en yngre offensiv förstärkning borde de kunna välja från en betydligt bättre placerad hylla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.