Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2020: Edvardsen till Degerfors

Under några decemberdagar (förra året) tränade Karlstad BKs anfallare Vicktor Edvardsen med ÖSK. Tanken var väl att se om han var tillräckligt bra för att ta en plats hos ÖSK. Om han var det lär vi inte få veta än på ett tag – om ens alls.

Knappt hade nämligen Degerfors släppt nyheten om att Erik Björndahl går till ÖSK förrän de meddelar, att de som hans ersättare tar in Edvardsen. Rätt logiskt på sätt och vis – det verkar vara rätt likvärdiga spelartyper. Att Edvardsen var kontraktslös gjorde saken givetvis lättare för Degerfors.

Degerfors IF: Victor Edvardsen klar för Degerfors IF
NA: Han ersätter Björndahl – Degerfors tar in måltjuven

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.