Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Cup Kommunal: Resultat saknas

Den här helgen har ÖLFF:s F03:or varit i Jönköping för slutspelet i flickornas distriktscup. (Det kallas för slutspel, men är väl egentligen en slags kvartsfinal. De segrande gruppspelslagen går nämligen till cupens semifinaler).

Till distriktets lag var 8 spelare från ÖSK kallade. Så resultatet från slutspelet har onekligen ett visst intresse för de som följer ÖSK.

De uttagna spelarna från ÖSK Ungdom var: Lisa Aronsson, Ebba Cabander , Astrid Engström, Stina Hedborg, Idamaja Isacsson, Cornelia Karlsson, Stina Mannfolk (mv) och Anna Sandberg.

I den här helgens matcher spelade tjejerna mot distriktslagen från Östergötland och Skåne. Gruppvinnaren går som sagt vidare och de andra två lagen har spelat klart.

Det här är en tävling som arrangeras av SvFF och man kan ju tycka att de borde klara av resultatrapporteringen till sina egna tävlingar. Men det har de inte gjort. Jag har letat runt både på SvFF:s och de deltagande distriktens webbplatser utan att hitta ens tillstymmelsen till resultatredovisning. Det är riktigt uselt, kan jag inte låta bli att tycka.

Om någon som läser detta vet hur det gick så vore jag tacksam att få resultatet – förslagsvis som en kommentar till detta inlägg eller som ett epostmeddelande till eyravallen@gmail.com.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.