Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Eyravallen lever vidare – tills vidare

Det var visst ingen som ville ta över Eyravallsbloggen i sin nuvarande utformning och omfattning. På sätt och vis kan jag förstå det. Bloggen spänner över ett vitt spektrum av ÖSK-relaterade verksamheter. Att bara gå in och ta över kan verka avskräckande. Jag hade nog inte gjort det.

Jag har därför bestämt mig för att fortsätta, om än med en något nedbantad version. Bloggen kommer därför i fortsättningen, att huvudsakligen bevaka ÖSKs A-lag och ÖSK Elitfotboll.

Tyvärr måste jag därför släppa damverksamheten i ÖSK Söder. Den som snart skall föras in under ÖSK Fotbolls ansvarsområde.

Jag kommer inte heller att kunna rapportera speciellt mycket om vad som sker i Akademins olika trupper.

Förhoppningsvis blir denna nedtrappning av bloggens omfattning bara tillfällig. Om/när någon eller några personer kan och vill hjälpa till med rapporteringen runt A-truppen tar jag mig an den spännande utvecklingen på damsidan.

Om/när någon hjälper till med damverksamheten blir det dags att återuppväcka uppföljningen av vad som sker i Akademin.

Osv. (hoppas jag).

5 kommentarer – kommentera

Bo Loön

jätteglad att du fortsätter med bloggandet….efter att ha följt rapporteringen i flera år skulle det vara tomt utan den!

David

Fantastiskt!!!!

Mats

UNDERBART!!!

Fredrik

Jag har nylighen hittat till Eyravallen.se som förälder till en ny spelare i ÖSK:s akademi, och bloggen har blivit en intressant källa till information om och kring ÖSK. Mycket bra innehålll och kul att den lever vidare, om än i bantad version! Lycka till!

Daniel

Tack!
Det var den bästa nyårspresenten :)
2020 är räddat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.