Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Eyravallen behöver snart en ny planskötare

När det här året löpt ut tycker jag, att jag gjort klart som ÖSK-bloggare. Sedan år 2008 har jag efter bästa förmåga rapporterat om vad som sker i och omkring ÖSK. Inte bara om A-laget utan även om talangverksamheten och om damerna i ÖSK Söder. Samt om en del andra saker som jag tyckt varit intressant och/eller relevant.

Men nu är det snart slut. Jag kör på fram till årsskiftet, men sedan lägger jag tangentbordet på hyllan.

Det vore dock väldigt trevligt om det finns någon eller några som är intresserad(e) av att ta över. Jag tror på sätt och vis att det skulle vara bättre om det är några stycken som kan dela på uppgifterna. I så fall skulle man till exempel kunna koncentrera sig på att följa och skriva om en viss del av ÖSKs verksamhet. Hur en sådan eventuell uppdelning görs lägger jag mig förstås inte i. Det är upp till den eller de som eventuellt tar över.

Bloggen publiceras med hjälp av WordPress – ett flexibelt och lättarbetat publiceringsverktyg som hela tiden förbättras i olika avseenden. Jag har haft en mycket god hjälp av Kal Ström med det tekniska och därför inte behövt lägga något krut på de datatekniska delarna som layout, uppdatering av programvara, webbhotel etc. Kal hjälper mer än gärna till med detta även i fortsättningen.

Jag är givetvis intresserad av att ett eventuellt överlämnande går smidigt och av att hjälpa till för att bytet av Eyravallens planskötare skall gå så bra som möjligt.

Är du intresserad av att hjälpa till med att ta Eyravallen vidare? Kontakta mig då på erik.forsberg@gmail.com.

17 kommentarer – kommentera

C. Pozniak

Har alltid uppskattat eyravallen.se och undrat vem som ligger bakom siten. Stort tack för ditt jobb och entusiasm, vare sig det gäller herrarna, damerna, juniorerna mm.

Mats Dernánd

Tråkigt att du lägger ner. Har uppskattat din blogg jättemycket!

Daniel

Neej!
Jag läser din blogg ett par gånger per dag.
Jag älskar att du skriver om allt som rör ösk- stort som smått. Samt att du ofta går glimten i ögat. Och en förnuftig analys.
Jag kommer verkligen sakna din blogg. Den lämnar ett hål som jag hoppas någon annan vill försöka fylla. Även om det bli svårt.
Tack för de går åren!
SM-guld till dig!
Hälsningar
ÖSK-are i Stockholm

Pär Hellsten

Så tråkigt! Har som exil-örebroare haft denna site som andningshål i ett annars anorektiskt ÖSK rapporterande. All heder och tack till dig för ditt arbete med detta under alla år!

/Pär

Marcus Folkö Müntzing

Men nej så trist!

Personligen ser jag mer än gärna att du omvärderar ditt beslut då Eyravallen.se tillsammans med NA sporten, oss på SvenskaFans och ÖSKs officiella kanaler är de mest innehållsrika siterna som täcker ÖSK.

Vi behövs allihopa och tillsammans bidrar vi till att skapa ett intresse kring läget och klubben.

Tänk om! Fortsätt ditt fina arbete!

Eric Svarthjärta

Din sida har legat högst upp på min ”favoriter”-flik i flera år och jag väljer alltid eyravallen.se före NA. Jag överdriver inte när jag säger att detta blir en stor förlust. Men jag förstås ditt beslut, du har gjort ett grymt jobb som jag antar dessutom är ideellt.

All heder!

Mats J

Läser Eyravallen varje dag. Outstanding speciellt för ungdom och damer. Hoppas Du kan hitta ett antal nya skribenter som kan dra det lass Du dragit.
Tack för allt Du gjort för oss ÖSKare

Rasberg

Ett stort, stort tack för allt du gjort för oss ÖSKare under dessa år. Jag har besökt denna sida flera gånger om dagen i väldigt många år. Du förtjänar att få ”vila” och att någon annan tar över. Återigen, tack!

Johan Cedersjö

Detta är en sorgens text. Ditt arbete är guld värt!

Finns det någon chans att du omvärderar om du skulle få viss ekonomisk ersättning? Alltså typ en Patreon-lösning där läsare kan bidra ekonomiskt?

Emanuel

Värdet av det arbete som du lagt ner på ideell basis överskrider vida det mesta som folk avlönade av ÖSK lyckats uträtta. Förutom det praktiska att ha allt som skrivs om klubben på en och samma plats kommer jag speciellt att sakna dina analyser om värvningar och övergångar som i regel vida träffat medias proffstyckares. Oavsett om du väljer att fortsätta i någon form eller inte ska du vara stolt över vad du åstadkommit!

Mats

Så sorgligt.
Det här är ju en av nätets viktigaste och bästa sidor. En av få som man besöker varje dag.

Det finns ingen möjlighet att du fortsätter men då bantar engagemanget och bara skriver om A-laget?

Viktor Domberg

Följt denna blogg slaviskt i många år. Speciellt när jag var bosatt i staterna och inte hade samma tillgång till vår älskade sportklubb. STORT tack för allt ditt arbete, det har betytt väldigt mycket för många.

Martin Widlund

Jag känner tyvärr bara vemod över detta besked. En epok är på väg att gå i graven. Det är en imponerande databas som byggts upp över lång tid och som behöver förvaltas vidare. Håller tummarna för att någon har tid och vilja att ta över facklan!

Hemvändarn

Erik. Ditt bevakande och skrivande har varit otroligt uppskattat. Jag hoppas vi kunnat förmedla den känslan genom åren och inte bara idag. Det är inte bara bevakandet, de nyktra analyserna och bredden på bevakningen utan också valet att hålla sidan fri från annonser som jag uppskattat. Om finansiellt stöd och delandet av vbevakningen skulle göra det meningsfullt att fortsätta så bidrar jag mer än gärna med en slant och tekniskt stöd. Men framför allt. Ett stort tack för din generositet med bevakningen.

Skulle du vara intresserad av att nomineras till ÖSKs styrelse?

/Oskar
Ps sitter på skakig internetlina möjligt med dubbelpostning

JH

Total katastrof, hoppas så klart att du ångrar ditt val och fortsätter ditt fantastiska arbete!

Magnus

Ah, synd och ledsamt. Har uppskattat dina inlägg och haft sidan som mina ”favoriter” under flera år.

Eric Svarthjärta

Som någon skrev här nere, finns det någon möjlighet att ändra ditt beslut om du får några patreons? Jag skulle utan tvekan kunna tänka mig en månatlig avgift för ditt fortsatta arbete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.