Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2019/20 Lamu och McGuire tränar med ÖSK

ÖSK skriver idag på sin webbplats, att anfallaren Linus Lamu från Örebro Syrianska och målvakten Jake McGuire kommer att träna med klubben. Inga större överraskningar där – NA har redan skrivit om detta.

Däremot nämner klubben ingenting om Victor Edvardsen – den tredje presumtive provspelaren. Han har antingen hittat till Behrn Arena eller så har han ändrat sig. Det kan ju även vara så, att man inte vill ha Lamu och Edvardsen på plats samtidigt. De konkurrerar ju i princip om samma plats. Eller något annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.