Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2019/20: ÖSK testar amerikansk målvakt och anfallare från Karlstad

NA har nu fått lite bättre grepp om vilka spelare som har fått en möjlighet att visa upp sig och tränar med ÖSK under den kommande veckan.
NA: ÖSK testar förre MLS-talangen och Blåvitt-löftet


Jake McGuire (Bilden från Gefles webbplats).

Jake McGuire (24 år)

Den amerikanska målvakten har meriter från USA:s pojklandslag, men lyckades aldrig slå sig in i MLS – den högsta amerikanska serien. Under den just avslutade säsongen har han säkert haft en hel del att göra i Gefle för vilka han vaktade målet i samtliga matcher. Gefle höll ju på att åka ur div 1, men det var tydligen inte McGuires fel av ÖSKs intresse att döma.

Svenska Fans: Intervju med Jake McGuire, amerikansk målvakt i Gefle

Victor Edvardsen (23 år).

Edvardsen har sin fotbollsbakgrund i IFK Göteborgs akademi. Han var dock tydligen inte tillräckligt bra för att motivera en plats i A-truppen. Därför har han efter det att han lämnat Göteborg flackat omkring en del och hunnit med att representera Utsikten (utlånad) och senare Oddevold samt norska Elverum.

Stabilitet i sin tillvaro fick han till en viss del förra året, när han anslöt till Karlstad BK, som då spelade i div 2. Hans 25 mål bidrog i hög grad till att KBK kunde ta steget upp till div 1. I årets serie i den högre divisionen har inte målen kommit lika lätt, men 14 gjorda mål har tydligen varit tillräckligt bra för att i alla fall väcka ÖSKs intresse.

Spelarstatistik från Flashsocre.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.