Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Förlust i serieavslutningen

Det tog för en gångs skull väldigt lång tid för SvFF att få fram resultatet från U17-seriens sista ÖSK-match. Ja, förmodligen skall vi inte skylla på förbundet utan på domaren, men ändå.

Resultatet från den gångna helgens  bortamatch i Trelleborg blev hur som helst inte speciellt bra. 4-0 förlusten kan dock bortförklaras med att ÖSK skickade ett underårigt lag till Trelleborg. Det var bara 16-åringar och några som är yngre än så som fick göra den långa bussresan tur och retur till palmernas stad på den svenska sydkusten. Sånär som på Theo Hessel. Dessutom var några av de 03:or som brukar spela med 02:orna inte med. Om TFF spelade med sitt ordinarie U17-lag så var det väl inte så mycket att säga om det resultatet. Säkert bra för killarna att möta lite tuffare och spelskickligare motståndare.

Matchfakta.
24. 1-0 Robin Kolnby
35. 2-0 Leonardo Radic
75. 3-0 Noah Mattsson
77. 4-0 Noah Mattsson

ÖSKs matchtrupp: Mahmoud Madadi, Emanuel Hannason, Gabriel Rasimovic, Adam Burman, Alfie Göransson (k), Viggo Svedin, Elias Adamsson Elving, Christian Kaya, Alexander Lindgren, Amin Gorgol, Robin Hadad, Theodor Hessel, Filip Lundqvist, Theo Eriksson och Emil Blomberg (mv).

Det här var sista matchen som 16-åringar för de flesta av spelarna. Nu kommer de att ta steget till P17 ”på riktigt”. Den första uppgiften blir grundserien i Ligacupen som kommer att avgöras redan under november månad.

2019-11-10 12:00 Ligacupen P17:9 BK Forward (P17) – Örebro SK FK (P17)
2019-11-24 13:00 Ligacupen P17:9 Karlstads BK (P17) – Örebro SK FK (P17)
2019-11-28 19:00 Ligacupen P17:9 Örebro SK FK (P17) – Degerfors IF (P17)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.