Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

F16/03: Sex spelare från ÖSK till distriktslaget

DFK Mikael Herndal och Tony Kihlberg som är spelarutvecklare har kallat en trupp på 17 spelare till en tränings- och förberedelsematch inför Cup Kommunal. Av de uttagna kommer sex spelare från ÖSK Ungdom.

Distriktsmatchen spelas den 2 november i Finspång, så det är (givetvis) Östergötland som är motståndare. Lite märkligt kanske, eftersom de två lagen ingår i samma kvalgrupp i cupen som avgörs i mitten av månaden. Men det kanske inte skadar att man ”känner på varandra” i förväg.

De kallade ÖSKarna är: Lisa Aronsson, Tilde Brunke, Ebba Cabander, Stina Hedborg, Cornelia Karlsson och Anna Sandberg.

ÖLFF: F03: Kallelse till matchsamling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.