Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Seger mot Elfsborg

Det här definitivt inte till vanligheterna att ÖSKs akademilag besegrar lag från Elfsborg. Glädjande då att ÖSK i eftermiddagens match visade framfötterna och kunde vinna med hela 5-1. Motståndarna tyckte att det var en rätt jämn match, men att de blev hårt straffade av hemmalaget då de försökte sig på en slutforcering.

En bra insats av ett som vanligt ungdomligt ÖSK-lag med många underåriga spelare.

För Elfsborg var förlusten extra försmädlig eftersom de därigenom missade möjligheten att vinna serien. Serieledarna från Örgryte, som Elfsborg möter i sin sista match fick i dag nämligen stryk av Lunds BK. De senare, som ÖSK besegrade förra helgen, säkrade därmed fortsatt spel i den högsta serien. Oddevold och Degerfors får lämna.

IF Elfsborg: Tung förlust i Örebro

Matchfakta.
17. 1-0 Robin Damström
33. 2-0 Robin Damström
45. Varning IFE Arvid Skantz
53. Varning IFE Viktor Widell
55. 2-1 Theo Lind
71. 3-1 Joel Andersson Segerlind
73. 4-1 Filip Lundqvist
79. 5-1 Christian Kaya
83. Varning Ali Reza Rezaei

Återstående matcher.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.