F17/02: ÖSK vidare i SM-slutspelet

ÖSK Ungdom/Söders flickor stod idag för en riktigt bra prestation då de på bortaplan i Kävlinge besegrade hemmalaget Dösjöbro IF med 1-0. Målskytt och matchhjälte (som det brukar heta) var Cornelia Karlsson som med någon minut kvar av den första halvleken kunde ge sitt lag ledningen.

I och med segern går ÖSK-laget vidare till kvartsfinal i SM-slutspelet. Starkt jobbat!

44. 0-1 Cornelia Karlsson
74. Varning Dösjöbro Irma Kurtagic

Matchtrupp: Lisa Davidsson (mv), Erica Andersson, Julia Johansson, Tilde Brunke, Miranda Björk, Lisa Aronsson, Anyarin Suratvutdhinond Andersen (mv), Cornelia Karlsson, Astrid Engström, Ebba Cabander, Smilla Johansson Norén, Tilda Ståhl, Stina Hedborg, Anna Sandberg, Eila Wennerholm, Kerstin Nordqvist, Nora Lans (mv) och Mathilda Olaisson.