Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Herr: Ända in i kaklet

ÖSK Söders herrar har gjort en rätt bra säsong på distriktets div 5-nivå. Kontraktet säkrades redan för några omgångar sedan och i säsongens sista match besegrades kvallaget IFK Hallsberg på sin hemmaplan. Rätt bra gjort med andra ord. Segern innebar dock inte något lyft i tabellet. Söders herrar avslutade säsongen fritt svävande mellan topp och botten utan kontakt med någondera.

Matchfakta.
08. 1-0 Simon Båtman
29. 2-0 Tom Gunnarsson
40. 2-1 Ibrahima Diagne
42. Varning IFK Karl Pettersson
44. 2-2 Ibrahima Diagne
52. Utvisning IFK Noah Johansson
53. 2-3 Ibrahima Diagne (straff)
64. Varning Anton Idmar
69. 2-4 Samuel Ouattara
77. 2-5 Lucas Karlsson
85. 3-5 Oscar Hultberg

Matchtrupp: Anton Idmar, Anton Landenmark, Ibrahima Diagne, Nils Ränkeskog, Mohammed Ari Ibrahim Ibrahim, Karzan Hassan, Alexander Lienius, Gabriel Eriksson, Zlatko Zindovic (k), Lucas Karlsson, Reza Mohammedi, Eric Hernmyr och Samuel Ouattara

Det blir alltså två lag från Östernärke som tar steget upp till fyran. De byter plats med Kumla BK och IFK Lindesberg. De två lag som flyttades upp inför den här säsongen. IFK Hallsberg får kvalspela mot Lillån FK om den kvalplats som förmodligen inte ger något avancemang oavsett resultat.

Axberg och Laxå lämnar serien och deras platser tas av FK Örebro och Lekeberg. Kvalar om den plats som förmodligen inte ger något kommer Ervalla och Stene att göra. Det är alltid bra omsättning i den här serien. Går man inte upp så åker man nästan ur, typ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.