Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Helige Hagges Helg är här!

Patrik Haginge (augusti 2017)


I och med Norrköpings vinst mot Falkenberg har Helige Hagge fullgjort årets förpliktelser. Omgång nr 26 blev precis som förra året lyckoomgången för ÖSKs fotbollskrigare. De behövde inte ens besegra Hammarby för att tangera fjolårsnoteringen.

Den Helige själv kunde för övrigt även han glädja sig över ett förnyat kontrakt. Hans nuvarande klubb IFK Örebro säkrade nämligen fortsatt div 4-spel genom att i den sista omgången besegra IK Eker. Medan olyckliga Lillåns FK därmed fick ta över den kvalplats, som i år bara lär sprida glädje och förhoppningar om Sturehov kvalar sig upp till trean. Eller om något annat lag drar sig ur spel i närkesfyran. (Det senare händer ju trots allt ibland).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *