Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

DM: ÖSK möter Vretstorp den 12 oktober

ÖSKs semifinal i årets DM-turneringen har nu fått en tid. Platsen var ju redan tidigare känd. Det är på Fredriksbergs IP i Vretstorp som matchen skall avgöras. Vretstorp, redan klara seriesegrare i den högsta distriktsserien, spelar klart div 4 nu till helgen. Därefter har de två veckor på sig för att förbereda sig på matchen mot ÖSK som spelas lördagen den 12 oktober kl. 14:00.

För ÖSKs del gäller att matchen kommer under ett landslagsuppehåll. Den 5 oktober spelar ÖSK på bortaplan mot AIK och allsvenskan drar sedan för ÖSKs del inte igång förrän den 21 oktober med hemmamatchen mot Elfsborg.

Under uppehållet finns även två U21-matcher inplanerade. Den 7 oktober spelar ÖSK på bortaplan mot Degerfors och den 15:e styrs kosan till Södertälje för en match mot Syrianska.

Segraren i semifinalen kommer att få möta Latorps IF i finalen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.