Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

HHH 2019 – Omgång 25: Nästan framme

Fotbollsgudarna log mot ÖSK i den 25:e omgången av årets allsvenska. Trots mindre bra spel blev det en fullpoängare hemma på Behrn Arena, då Jämtlands falnande fotbollsstjärnor var på besök. Tack vare en tursam 2-0 seger samtidigt som Djurgården med en viss möda besegrade Falkenbergs FF innebär att avståndet till säker mark nu reducerats till 3 poäng.

Förra året infann sig Helige Hagges Helgdag i den 26:e omgången, då IFK Göteborg besegrade Brommapojkarna. Möjligheten finns att det även i år blir den 26:e omgången som blir den avgörande. Detta inträffar antingen om ÖSK besegrar Hammarby eller ifall Falkenberg förlorar (på hemmaplan) mot Norrköping.

Beträffande GIF Sundsvall och AFC Eskilstuna, de två lagen på direktnedflyttningsplatserna, så kan de inte längre komma ikapp ÖSK. Det blir med andra ord sämst kval för närkesslättens giganter.ÖSK och den allsvenska slutstriden.

ÖSK FFF Giffarna AFC ÖFK
Omgång 26 Hammarby Norrköping Sirius Malmö FF Djurgården
Omgång 27 AIK Elfsborg Norrköping Kalmar BK Häcken
Omgång 28 Elfsborg AIK AFC Giffarna Sirius
Omgång 29 Djurgården Kalmar Helsingborg Sirius Hammarby
Omgång 30 Malmö FF AFC AIK Falkenberg Göteborg
Fet stil = hemmamatch

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.