P15/04: ÖSKarna börjar på bänken

P15-klassen spelar idag sin första landskamp. Mötet med Finland i Visby är den första i den traditionella dubbellandskampen som brukar inleda åldersklassens landslagsspel.

Två ÖSKare, målvakten Theo Eriksson och försvarsspelaren Christian Kaya är uttagna till truppen men får börja matchen på bänken. Eriksson får säkert sitta där matchen ut för att sedan ta hand om målvaktssysslan i returmötet på torsdag. Detsamma gäller väl i princip även för Kaya som dock även har en viss möjlighet att bli inbytt idag.

SvFF: Premiärelvan för pojkar -04

Svensk förlust i premiären.
Det blev en svensk förlust med 2-4 då P15/04-landslaget spelade sin första landskamp. Båda de deltagande ÖSKarna började matchen på bänken. Målvakten Theo Eriksson fick (givetvis) sitta där matchen igenom, men lär väl få speltid i returen i övermorgon. Christian Kaya blev inbytt i den 79:e minuten och fick alltså göra en landslagsdebut på lite drygt 10 minuter. Även han lär ligga bra till för en start på torsdag.

SvFF: 2-4 i premiären mot Finland