Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Dags för nya tag på GPP IP


Efter en bortaförlust som inte ens verkar ha varit orättvis mot serieledarna från Älvsjö är det i morgon (som är en lördag) dags för en ny match mot ett av seriens topplag. Tyresö spelade så sent som för fem år sedan final i Champions League. Med ett lag som bestod av ett antal stjärnor med brasilianska Marta som den stora fixstjärnan och dragplåstret. Efter den finalen gick bolaget Tyresö Fotboll AB i konkurs och stjärnspelarna skingrades för vinden. Kvar fanns dock organisationens talanglag Tyresö FF och det är dem som ÖSK Söder skall möta i morgon.

180504. Expressen: Martas tårar – när drömmen tog slut

I bortamatchen mot Älvsjö hade Söder bara med sig två avbytare. I morgon blir det betydligt mindre plats på avbytarbänken eftersom hela 17 spelare är kallade. Vi får se hur långt det räcker mot Tyresö som har seriens vassaste anfall. Med 43 mål på 15 matcher snittar de nästan på tre mål per match. Formen hos gästerna verkar för tillfället vara riktigt bra. I förrgår (som var en onsdag) slog de ut Hammarby, som ligger tvåa i Elitettan, ur Svenska Cupen genom en seger med 1-0.

ÖSK Söder Dam: Dags för hemmamatch igen
Matchtrupp (17 spelare): Lisa Davidsson (mv), Agnes Andersson, Alexandra Laini Bovellan, Emma Pettersson, Wilma Moberg, Wilma Franssila, Moa Arlebo, Alma Stridh, Jolin Rolandsson, Isabelle Fredriksson, Anna Meijer, Olivia Puhls, Josefine Zandén, Caroline Zandén (k), Emma Tivemo, Antonia Jalkinger och Linnea Wetterberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.