Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Omstart


ÖSK Söder Dam inleder höstsäsongen idag med en match mot FC Djursholm. Då lagen möttes i den tredje omgången i våras var det en sexpoängsmatch med två lag som startat serien mindre övertygande. Medan ÖSK avslutade våren (och tjuvstartade hösten) på ett övertygande sätt med tre raka vinster och en fjärdeplats över sommarledigheten så ligger Djursholm fortfarande under nedflyttningsstrecken. De har en hel del att spela för.

Var lagen står formmässigt lär vi inte veta förrän matchen är klar. Vad FC Djursholm förmodligen inte vet att Söder kan matcha sin USA-import Sara Sandberg som gjort mål i alla sina matcher under sitt sommarlov i Sverige. Vi får se om Sara kan hålla den sviten vid liv.

Skytteliga
Spelare Lag Mål Varav straffmål
Frida Thörnqvist Tyresö FF 12 0
Malin Nyberg Telge United FF 12 2
Lisa Arnell Södersnäckornas BK 11 3
Sara Sandberg Örebro SK Söder 11 0

ÖSK Söder Dam: Återstart i serien

ÖSK Söder har kallat följande 16 spelare till dagens Matchtrupp: Lisa Davidsson (mv), Agnes Andersson, Emma Pettersson, Alexandra Laini-Bovellan, Wilma Franssila, Moa Arlebo, Alma Stridh, Jolin Rolandsson, Isabelle Fredriksson, Anna Meier, Sara Sandberg, Olivia Puhls, Josefine Zandén, Caroline Zandén (k), Emma Tivemo och Linnnea Wetterberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.