Gothia Cup: Dag 5

Så var det slutspelat i Gothia Cup för den här gången. ÖSK U15 var det enda återstående laget och de hade en placeringsmatch mot FK Karlskrona att klara av innan det var dags att packa (eller vad det nu var man gjorde).

Det blev förlust efter straffläggning i en match där det stod 2-2 vid full tid. Lite onödigt måhända med tanke på att ÖSK tog en snabb ledning i matchinledningen. David Bergmark (05:28) och Robin Hadad (10:53) gjorde målen. Karlskrona reducerade med 20 minuter kvar och kvitterade med knappa 5 minuter kvar av matchtiden.

ÖSKs mål i straffsparkläggningen gjordes av Gustav Attås, Charlie Swartling, Josef Keyrouz och Robin Hadad.

En missad straff tyvärr för ÖSKs del, vilket innebar att Karlskrona som slog in alla vann med 7-6.