Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svenska Cupen: ÖSK till Nyköping den 21 augusti

ÖSK och Nyköpingsbissarna har nu kommit överens om ett lämpligt datum för deras match i den 2:a omgången av Svenska Cupen. Lagen kommer att mötas på Rosvalla IP i Nyköping onsdagen den 21 augusti. Avsparkstiden är 18:30.

ÖSK stod som alla lag från Allsvenskan och Superettan över cupens första omgång. Nyköpings BIS mötte sina seriekonkurrenter från Vasalund och vann matchen med 6-4 efter det att straffsparksläggning måste tillgripas för att skilja lagen åt. Efter fullt tid och även efter förlängningen stod det 2-2.

Annars har väl Nyköpings säsong inte varit så mycket att hurra över. De ligger näst sist i div 1 Norra och har Rynninge och Forward närmast över sig i serietabellen.

ÖSK och Nyköpings BIS har faktiskt redan mötts en gång i år i en cupmatch. Det var i vårens gruppspel i en match som slutade med ett snöpligt 1-0 nederlag för ÖSK. En varning så god som någon att det här inte blir en match som man kan jogga sig till en seger i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.