Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: ÖSK möter AIK

ÖSK U17 spelar i eftermiddag en träningsmatch mot sina kolleger från AIK. Båda lagen deltar i Gothia Puma Trophy, som avgörs i samarbete med Gothia Cup nästa vecka. Så dagens match är väl en förberedelse för den turneringen.

Man kan alltså räkna med att ÖSK (och AIK) matchar bästa tänkbara lag i den här träningsmatchen. Enligt turneringsreglerna är det tillåtet att två överåriga spelare (födda 2001) får deltaga, så dagens match bör även ge en indikation om och i så fall hur ÖSK avser att använda sig av denna möjlighet. Det brukar man göra.

Dagens match börjar kl. 13:00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.