Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Bra helg för Milleskog

Noel Milleskog har haft en bra helg och kan utan tvekan tituleras poängräddare – i alla fall tills på torsdag. Igår var han med U19-laget i Södertälje och besegrade Assyriska med 8-0. Noel stod för två av målen. Det var fyran och sexan, så på intet sätt matchavgörande.

Idag vägde hans insats tyngre. U17-laget var i Göteborg och mötte Örgryte i en uppgörelse i de nedre regionerna av tabellen. I den 25:e minuten fick ÖSK fördelen av att få spela resten av matchen med en man mer. Den efterföljande frisparken (antar jag att det var) slog Noel direkt i mål. Sedan hände det som egentligen inte borde kunna hända. Örgryte kvitterade, tog ledningen och efter en timme spel ökade de dessutom på sin ledning till 3-1. Trots att de alltså spelade med en man mindre.

Lyckligtvis lyckades ÖSK räta upp saker och ting. Herman Ragnarsson reducerade och mittbacken Theo Hessel kvitterade rätt omgående. Matchen såg ut att sluta oavgjord innan Noel Milleskog avslutade mötet med ytterligare ett mål. Ånyo en frispark slagen direkt i mål.

Matchfakta.
26. Utvisning ÖIS Pontus Odh
26. Varning ÖIS Aydarus Abukar
27. 0-1 Noel Milleskog (frispark direkt i mål)
37. 1-1 David Björnsson
46. 2-1 Aydarus Abukar
54. Varning ÖIS Aksel Ayan
54. Varning Noel Milleskog
61. 3-1 Aksel Ayan
65. 3-2 Herman Ragnarsson
71. 3-3 Theodor Hessel
78. Varning Christian Kaya
87. Varning ÖIS Felix Reichenberg
90. 3-4 Noel Milleskog (frispark direkt i mål)

De 11 som startade: Mahmoud Madadi, Christian Kaya, Oscar Windahl, Alfie Göransson, Filip Lundqvist, Noel Milleskog, Herman Ragnarsson (k), Robin Damström, Theodor Hessel, Alexander Bahar och Theo Eriksson (mv).
På bänken satt: Ali Reza Rezaei, Gabriel Rasimovic, Jonathan Johnsson, Benjamin Eriksson Ringström, Adi Fisic och Samet Burgaj (mv)

En match återstår nu innan serien är färdigspelad.

2019-06-20 18:00 P17 Allsvenskan Södra – vår Örebro SK FK – IK Oddevold

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.