Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Ingen DM-final i år

Det hör inte till vanligheterna att ÖSK Söder Dam missar en plats i distriktets DM-final. I år gjorde de faktiskt just det. Då den ovädersavbrutna semifinalen spelades klart i går fick Söder se sig ordentligt slagna av IFK Hallsberg. Hemmalaget hade en bonusstraff med sig från den första matchen och med två snabba mål då matchen kördes igång igen gick det sedan som det gick. Dvs. inte alls.

Söder, som har haft ett rätt späckat spelprogram nu på slutet, kom till matchen med ett lag som hade en A/B-karaktär. Vilket väl tyder på att de inte ansåg det här som en av säsongens viktigare matcher. Att få stryk av KIF Örebro i en DM-final kan ju vara intressant i och för sig, men inget man absolut inte kan missa. Nu vann ju iofs. söderdamerna DM-tecknen förrförra året, men det var nog något av en tioårshändelse.

ÖSK Söder Dam: Förlust i DM
IFK Hallsberg: Vidare till final

Matchfakta.
00. 1-0 Lisa Bergman (Bonusstraff)
19. 2-0 Lisa Bergman
20. 3-0 Arijana Cesko
45. 3-1 Anna Sandberg
67. 4-1 Emilia Andersson

De 11 som startade: Lisa Davidsson (mv), Agnes Andersson, Erica Andersson (F17), Wilma Moberg, Anna Sandberg (F17), Eila Wennerholm (F17), Anna Meijer (k), Olivia Puhls, Emma Tivemo, Antonia Jalkinger och Linnéa Wetterberg
Avbytare: Emma Pettersson, Wilma Franssila, Moa Arlebo, Miranda Björk (F17) och Josefine Zandén

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.