Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Lokalfotboll: Årets skräll

Årets skräll hittills i den lokala fotbollen stod nog Grythyttans IF för igår. Laget är nyuppflyttade till div 3 och har haft en minst sagt tung säsongsinledning. En seger på de åtta första matcherna och bara 4 gjorda och 26 insläppta mål.

Igår mötte de serieledarna från Säffle FF (9 matcher, 21 poäng och målskillnaden 20-12). Det kunde väl bara gå på ett sätt?

Nej det kunde det inte. Grythyttan vann matchen med 2-1. Segermålet gjordes efter en timme, så laget klarade faktiskt av att stå emot serieledarnas anstormning under en hel halvtimme utan att släppa till något. Bra jobbat!

För övrigt var det en bra dag för lagen från den norra länsdelen. Även avlövade Nora BK har av naturliga skäl haft det väldigt tungt i år. De stod inför helgens match på fyra poäng och låg näst sist med bara Grythyttan efter sig. Men på svårspelade Kolsvik i Sunne bärgades årets andra vinst med 1-0.

ÖLFF: Matchrapport

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.