Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21-landslaget: En plats för Jake Larsson

Jake Larsson tar plats i U21-landslaget.


ÖSKs nyförvärv Jake Larsson har haft en minst sagt lyckad inledning på sin tid i ÖSK. Trots (relativt) begränsat med speltid har Karlslundstalangen redan hunnit med att göra fyra mål. Ett genombrott som uppmärksammats av U21-landslagets förbundskapten Roland Nilsson.

Nilsson har tagit ut Jake som en av 20 spelare vilka kommer att möta Norge i Helsingborg 7 juni och Finland i Villmanstrand 11 juni. Den uttagna landslagstruppen har väl något av en A/B-karaktär. Jake är inte den ende spelaren utan någon tidigare landslagserfarenhet.

Nilsson förklarar på SvFF:s webbplats att han har ca. 40 spelare som han håller koll på. För somliga passar de här landskamperna inte in så bra i deras säsongsplanering, vilket öppnar upp för möjligheten att testa nya namn i den blågula landslagsdressen.

SvFF: Nilssons U21-trupp mot Norge och Finland
ÖSK: Jake Larsson uttagen till U21-landslaget
NA (Betalvägg): Succén fortsätter: Jake Larsson uttagen i U21-landslaget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.