Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Myresjöhuscup: ÖSK till Hagavallen

Det blir en resa till Kumla och Hagavallen då ÖSK går in i årets senior-DM på åttondelsnivån. I dagens sextondel överraskade nämligen div 6-laget Stene IF (i alla fall mig) genom att besegra FK Bosna 92 med klara 5-1. Stene hade alltså till och med vunnit matchen mot div 4-laget även utan den fördel som bonusstraffarna ger.

Det verkar av allt att döma ha gått rätt så hett till på Stenes idylliska hemmaplan Hagavallen. När August Köpberg blåste av hade han hunnit visa hemmalaget det gula kortet tre gånger medan gästerna samlat på sig fem gula och två röda.

Bland Stenes målgörare hittar man Felix Möller, som väl definitivt dödade matchen med sitt mål till 4-1, när Bosna jagade en reducering till 3-2.

Någon tidpunkt för DM-matchen är (givetvis) inte fastställd än, men för ÖSK passar det nog bra tack vare landslagsuppehållet. Stene spelar sin sista vårmatch den 19 juni. ÖSK återupptar det allsvenska spelet den 28 juni (Helsingborg hemma).

ÖLFF:s matchrapport.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.